SON DAKİKA
14 Mayıs 2024 Salı 15:09 GÜNCEL

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN GURURU

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN GURURU

AVRUPA 2.NCİSİ KOLEJDEN

*BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN AVRUPA 2.’LİĞİ*

2-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Slovakya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında 15 yaş Yıldızlar Kategorisinde Bahçeşehir Koleji Ortaokul 8. Sınıf öğrencisi Zeynep Jineps Kıyıcı Sağ Kolda Avrupa 2.’si, Sol Kolda Avrupa 3.’sü olmuştur. 

Son 3 yılın Türkiye Şampiyonu Bahçeşehir Koleji Ortaokul 8. Sınıf öğrencisi Zeynep Jineps Kıyıcı, Slovakya'da ter döktüğü şampiyonada  gümüş ve bronz madalyaya uzandı. Bu başarıyla Zeynep Jineps Kıyıcı, Burdur'u ve Türkiye'yi gururlandırdı.

Kurucu Hurşit Çetin tarafından başarı belgesi ve ödülü takdim edilen Zeynep Jineps Kıyıcı’nın Avrupa 2.’si olması, Bahçeşehir Kolejinde büyük sevinçle karşılandı. 

Konu hakkında açıklama da bulunan Bahçeşehir Kurucusu Hurşit ÇETİN "8.sınıf öğrencimiz Jineps Zeynep KIYICI Slovakya’da hem bizleri, hem Burdurlu hemşehrilerimizi hem de Türkiye’yi gururlandıran büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimizi yürekten tebrik ediyor, başarıda emeği geçen ailesine teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin okulumuz bünyesinde de daha büyük başarılar elde etmeye devam edeceğine inanıyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER