SON DAKİKA
14 Mayıs 2024 Salı 14:35 GÜNCEL

KORKMAZ KÖY PROĴELERİNİ YERİNDE İNCELİYOR

KORKMAZ KÖY PROĴELERİNİ YERİNDE İNCELİYOR

KORKMAZ KÖY PROĴELERİNİ YERİNDE İNCELİYOR

 

KÖY KÖY İNCELEME

Köy ziyaretlerine devam eden AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın girişimleri sonuç vermeye başladı. 

Geçen hafta ziyaret ettiği köylerdeki vatandaşların taleplerini yakından takip eden Milletvekili Korkmaz, Halıcılar Köyü’nde özellikle dikkat çekilen bozuk yolların onarıldığını ve Kartalpınar Köyü’nde talep edilen 20 milyon TL'lik taşkın koruma tesisinin bu yıl ihale edileceğini müjdeledi.

Ziyaret ettiği köylerin ortak sorunları olan elektrik trafoların güçlendirilmesi ve sokak aydınlatmalarının iyileştirilmesi için beraberindeki heyetle CK Akdeniz Bölge Müdürü Özgür Bulut’a çıkartma da yapan Milletvekili Korkmaz, çözüm odaklı yaklaşımıyla köylerin gelişimi için somut adımlar atmaya devam edeceğini özellikle vurguladı. 

Bu hafta da AK Parti Burdur teşkilatı ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleriyle kol kola Kurna, Güneyyayla, Çine, Taşkapı, Sarıova ve Kartalpınar köylerine misafir olan Milletvekili Korkmaz, doğrudan iletişim kurarak sorunların çözümü için iş birliği yapma kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Milletvekili Korkmaz, ziyaretlerine ilişki yaptığı değerlendirmede "bizler hemşehrilerimizin sesi, temsilciyiz. Onların sorunlarını bizim sorunlarımızdır ve çözümü için var gücümüzle çalışacağız. Köylerimizin kalkınması ve refah seviyesinin yükseltilmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Köy ziyaretlerinin AK Parti'nin halkla iç içe, sorunları yerinde tespit eden ve çözüm üreten politikalarının önemli bir parçası olduğunu ifade eden Milletvekili Korkmaz, köyler arasındaki sınır sorunları, altyapı eksiklikleri ve köylülerin belirtiği ihtiyaçları not ettiğini ve titizlikle takip edeceğinin altını çizdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER