SON DAKİKA

KÖŞE YAZARLARI

Kadınlar İçin Harekete Geçen Şirket; AVON

Sevgili okurlar Avon satış temsilcici olarak gür haber sitesinde ağırlıklı olarakkadınlar ve erkeklerin cilt bakımı üzerine sizlerle birlikte olacağım. Bu ilkyazımızda Türkiye Avon Genel Müdürü OrkunGül

‘ün etik değerler üzerine kaleme aldığı yazıyı yayınlıyorum

Burası AVON, 130yıldır kadınların güzellik, yenilik, iyimserlik ve her şeyden önemlisikadınların kadınlar için çalıştığı şirket.”

1886 yılından günümüze, mutfaktan liderler çıkaran dünyanınönde gelen güzellik markalarından AVON milyonlarca kadının yaşamına güzellikkatmaktadır.

Kurucusu David H. McConnell tarafından Amerika BirleşikDevletleri’nde kurulan AVON, günümüzde milyonlarca Bağımsız Satış Temsilcisiile dev bir doğrudan satış şirketi.

Yeni programı “stand4her” ile her yıl 100 milyon kadınınhayatını iyileştirmeyi hedefleyen Avon, Dünya çapında esnetilmiş çalışmakalıplarına rağmen kadınların hala kendi işlerini yapma konusunda geritutulduğunu gösteren araştırma sonuçlarından yola çıkarak, ‘stand4her’programını başlattı.

Kadınların gerçek potansiyellerini göstermelerini engelleyenen büyük bariyerlerle mücadele etmek için dünya çapında başlatılan program ileher yıl 100 milyon kadının çalışma ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi amaçlanıyor.

Avon, kadınların hayatın her alanında var olmasını istiyorve kadınların farklı meslekleri tercih etmesini destekliyor. Beşiktaş KadınFutbol Takımının ana sponsoru olması da bunun en güzel örneklerinden biri...

Kadınların yanında yer alan duruşuyla tanınan AVON, yüksekkaliteli ürünleri ile kozmetik sektörünün önde gelen şirketleri arasında yeralmaktadır. Bununla birlikte en önemli farkı ise dünyanın her yerindenmilyonlarca kadına ve ailelerine daha iyi bir hayat olanağı kazandırmaktır.

Türkiye’nin 1 numaralı Doğrudan Satış Markası olan AVON*ayrıca, eğitim olanaklarından, sosyal sorumluluk projelerinde yer almafırsatına kadar birçok alanda kadınlara destek vererek onların yanında yeralıyor.

İlk günden bugüne iş modelinin kadınların güçlenmesi üzerinekuran AVON "Dünya kadınlarınınkişisel gereksinimlerini, ürün ihtiyaçlarını ve hizmet beklentilerini en iyianlayan ve karşılayan şirket olmak" vizyonuna sadık kalıyor.

Bu amaçla her gün daha iyi ve kaliteli ürünleritüketicileriyle buluşturmak için kendiyle yarışan AVON, Şangay'da ve NewYork'ta bulunan AR-GE merkezinde 350’den fazla bilim adamı ve araştırmacı görevyapıyor.

Dünyada AVON ile ilgili daha fazla bilgi için www.avonworldwide.com sitesini ziyaretedebilirsiniz.