SON DAKİKA
29 Ekim 2023 Pazar 14:57 GÜNCEL

HASTANE ADI 100 .YIL OLSUN TEKLİFİNE ÖZÇELİK DE DESTEK VERDİ

HASTANE ADI 100 .YIL OLSUN  TEKLİFİNE ÖZÇELİK DE DESTEK VERDİ

HASTANE ADI 100 .YIL OLSUN TEKLİFİNE ÖZÇELİK DE DESTEK VERDİ

Burdur Devlet hastanesinin adının Burdur 100. Yıl Devlet Hastanesi olması teklifine bir destek de geçmiş dönem Milletvekili Bayram Özcelik den geldi.

 

Teklifi ilk ortaya atan gazeteci olarsk beni bilhilendiren Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz , teklifi ilk onaylayan ve destek veren kişiydi .Ak Parti' den ikinci destek veren isim  geçmiş donem gedikli milletvekili Bayram Özçelik oldu.

Özçelik ” Sizin Teklifiniz  %100 İsabetle 100. YIL Hastanemiz Olmalı” dedi


Bayram Özçelik ‘in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:


%100 İSABET 
100 BİN KERE MAŞAALLAH 
Burdur’da Ak Parti Hükümetlerimiz Döneminde Sağlık Bakanlığı Olarak, Sağlık Evleri, Sağlık Ocakları,112 Acil Sağlık İstasyonları Sayısını Arttırarak Müthiş Yatırımlar Yaptık. 

 Burdura 2006’da Yapılan 200 Yataklı Cam Binalı Hastanenin Nasıl Yapıldığını; ANAP Döneminde Kadın Doğum Hastanesi Temeli Atılan Kışla Mahallesindeki  Arsaya Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yapıldığını ; Ana Çocuk ve Dispanserin Olduğu Arsaya Devasa Halk Sağlığı Binası ve Halk Sağlığı Laboratuvarının Yapıldığını. Bucağımıza 300 Yataklı,Gölhisara 75 Yataklı, Yeşilova’ya 25 Yataklı, Tefenni’ye 25 Yataklı,Ağlasuna 10 Yataklı Hastanelerin Yapıldığı, Altınyayla’ya Dernek, Özel idare Destekli Sağlık Merkezi yapıldığını, Karamanlıya Sağlık Merkezi Yapıldığını  ve Çavdır’a Yeni İlçe Entegre Hastanesinin Tekrar İhalesinin  Başladığını. Şimdi Karamanlı-Tefenni Eşeler Hastanesinin Yatırıım Programına Geçen Yıl Alındığını. TÜM BUNLARIN Tacı Burdur’umuza 475 Yatak Kapasiteli Hastanemiz  Yapıldı.

 

(Yozgat Şehir Hastanesi 450 Yataklı ) Tam Bir Şehir Hastanesi Büyüklüğünde. Bu Hastanemiz Hem Üniversitemize ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile AFİLE Yönetimi ile Eğitim Araştırma Hastanesi yapılması İmkanı  Hemde Vekilliğimiz Döneminde Dile Getirdiğimiz ve Alt Yapısının MAKÜ’de Atılan TIP FAKÜLTE KURULMASI ve En Son Seçim Öncesi Başbakanımız Binali Yıldırım’ım Burdur ziyaretinde TIP Fakültesi Kurulmasına Destek Vereceğini Söylemesi Heyecanımızı Arttırmıştır. 

TEKLİFIMİZE DESTEK

Sizin Teklifinize Gelince %100 İsabetle 100. YIL Hastanemiz Olmalı. Çünkü Biz Bu Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Önderliğinde Silah Arkadaşları Komutanlar ve Asil Türk Milletinin Evlatlarıyla Kurulmuş,Binbir Meşakkatle, Yokluk içerisinde Kurtuluş Zaferine, Milli Mücadele Zaferine Ulaşılmıştır. Gazi Atatürk’ün “Muasır Medeniyetler Seviyesine Yükselmek” için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Türkiye’yi Geliştirmeye, Büyütmeye Devam Ediyoruz.100. Yılda 100 BİN KERE MAŞAALAH Diyelim Hastanemize .

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER