SON DAKİKA
26 Ekim 2023 Perşembe 21:20 GÜNCEL

MİMAR KÜÇÜKKAPLAN AKP ADAYI

MİMAR KÜÇÜKKAPLAN AKP ADAYI

MİMAR KÜÇÜKKAPLAN AKP ADAYI

Burdur Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıklayan AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Mimar Fatıma Küçükkaplan, “Gadın Burdur’uma, Burdurlu bir gadın eli değmelidir” dedi.
25 Ekim 2023 Çarşamba günü Burdur İstasyon Parkta basın açıklamasında bulunan Fatma Küçükkaplan 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığını açıkladı. Fatma Küçükkaplan yaptığı basın açıklamasında adaylığını şu ifadelerle duyurdu:
“Serbest mimar olarak mesleğimde 28 yılı tamamlayıp emekli olduğum yaşamıma, çok şeyi sığdırmış olduğumu geriye dönüp bakınca anlıyor, yaptıklarımdan pişmanlık duymamış olmanın gururunu yaşıyorum. Dediğim gibi mimarlık mesleğimi serbest icra ederken; siyasi faaliyeti ülkeye hizmet çabası olarak görüp, Adalet Ve Kalkınma partisine üye olarak girip 20 yıla yakın bir süre aktif çalışma olanağı buldum.
10 yıla yakın bir süredir Burdur Belediye Meclisi üyeliği görevimi sürdürmekteyim. Her ne kadar bir parti üyesi olarak yer almış isem de Belediye Meclisi ve görev aldığım komisyonlarda vicdanım ve meslek etiğim belirleyici olmuştur. Demokrasinin beşiği olduğunu bildiğimiz yerel yönetimlerin, insana en yakın hizmet basamakları olduğu bilinci ve 10 yıllık meclis üyeliği tecrübemle, yaşayarak görüp, toplumun beklentilerini yakınmayla yetinmek yerine, görev üstlenmeyi aydın sorumluluğunda görüp, Mart 2024 yerel seçimlerinde Burdur Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim.” İfadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER