SON DAKİKA
04 Aralık 2023 Pazartesi 12:28 GÜNCEL

UFUK AYDENİZ’E VALİ ENGELİ ÖZEL İDARE"DE DEVAM

UFUK AYDENİZ’E VALİ ENGELİ ÖZEL İDARE

UFUK AYDENİZ’E VALİ ENGELİ ÖZEL İDARE"DE DEVAM

Sevgili okuyucularım Türkiye’de gündem sık değiştiği gibi Burdur sağlık ve Burdur özel idarede de gündem anlık değişiyor.
 Burdur il özel idare Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Aydeniz'in  yönetsel kimliği eskiden görev yaptığı Sağlık Müdürlüğü Başkanlığı görevine yeniden atamasıyla ilgili kulisleri daha bir saat öncesine yazmıştık.


 Gelen telefonlar susmak bilmedi.


 Kulisler doğruydu Ufuk Aydeniz hem eski Sağlık Müdürlüğü görevinde hem de paranın kaynağı ihale ve usulsüzlüklerin merkezinde temiz kalmış var olan bir çok iddiada bile ismi geçmeyen mesaisini özellikle harcamış iyi bir idareci.


AYDENİZ’E VALİ İZİN VERMEDİ


 Burdur Sağlık Müdürlüğü sağlık başkanlığına hem kamuoyunun hem de diğer atama paydaşlarının olurunu alan Ufuk Aydeniz’e Burdur valisi Türker Öksüz tarafından izin verilmedi. 


 Vali Türker  Öksüz’ün Ufuk Aydeniz ile ilgili tasarrufu Burdur il özel idarede yöneticilik yapmasına yönelik yaklaşımı da haksız değil.


 Burdur’un birçok kurumunu yöneten Vali Türker Öksüz anlaşılan Ufuk Aydeniz’in çalışkan kimliğiyle özel idarede devam etmesi yönünde.


ÖZEL İDARE”DE KİMLER ATANIR ?


 En karışık kurumlardan olan Burdur il Özel idaresinin nasıl dizayn edileceği de gündeme gelmiş oldu.


 Anlaşılan o ki gelen kulisler de yerel seçimler sonrası il özel idare yöneticilerinin de yeniden belirlenmesi yönünde beklentiler var.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER